ENVYSION SOFTVER ZA VIDEO VERIFIKACIJU IZVRŠENJA SUMNJIVIH TRANSAKCIJA

softver-za-poslovnu-analitiku-envysion-300x300-1

Sadržaj članka

Kombinacija videa i analitike nastavlja da igra moćnu ulogu u podršci funkcije bezbednosti kompanija. Napredna rešenja za video obezbeđenje kompanije i poslovna analitika za industriju restorana i maloprodaje brze usluge. Envysion rešenje zasnovano na cloud-u integriše video sisteme sa podacima o prodaji kako bi proaktivno identifikovalo potencijalno lažne transakcije i istaklo obrasce prodaje i aktivnosti u prodavnici bez potrebe za opterećujućom analizom sati i sati video snimaka.

Transformišite svoje POS podatke u bogate poslovne uvide

Retroaktivno pregledanje i analiza POS podataka sa više lokacija može biti veoma naporno i iscrpljujuće. Teško je znati šta treba da tražite, a sitne, lažne transakcije lako mogu ostati neprimećene. Predstavljamo vam softver soluciju dizajniranu da uradi težak posao umesto vas. Envysion – softverski alati za izveštavanje o neuobičajenim transakcijama pružaju celovite uvide po lokaciji, zaposlenom i po transakciji, kako bi korisnicima pomogli da nadgledaju visokorizične aktivnosti i da umanje gubitke.

Primeri izveštaja zasnovanih na POS transakcijama

Informacioni drill-down relevantnih podataka. Efikasno i lako prilagođavanje parametara, podataka i obaveštenja uz mogućnost brze eliminacije nepotrebnih informacija. Envysion softver interfejs prilagođen je korisniku jer značajno olakšava kreiranje sopstvenih izveštaja neuobičajenim transakcijama i omogućuje dodatno prilagođavanje obaveštenja o istim. Korisnici mogu primati obaveštenja direktno u inbox, samo za specifične izveštaje koji su najrelevantniji, ili kada Envysion softver primeti izvršenje neuobičajene transakcije koja odstupa od pravila.

Mogućnost pregleda otkupljenih popusta, praćenje toka ogromnih povraćajnih sredstava i još mnogo drugih softver analitičkih alata dostupni su na nivou cele kompanije, ili po konkretnoj lokaciji, ili po određenom zaposlenom koji je transakcije izvršavao. Potencijalno lažne transakcione aktivnosti sada mogu biti detektovane već u roku od nekoliko sati od njihovog nastanka čime je kompaniji omogućeno značajno ublažavanje budućih gubitaka.

Monitoring prodajnih trendova

Envysion softver platforma omogućuje kompanijama da lakše prate izveštaje o izvršenim transakcijama, kao i da bolje razumeju prodajne trendove. Intuitivni kontrolni panel može prikazivati individualne ili kompletne izveštaje o transakcijama iz čega korisnici mogu pratiti prodajne trendove ali i izvršenje neuobičajenih, sumnjivih ili čak lažnih transakcija.

Simultani, uporedni prikaz video strima i izvršene transakcije

Envysion vam omogućuje da efikasno i brzo vršite forenzičke video nadzor pretrage u slučajevima kada korisnici u izveštaju primete izvršenje sumnjivih transakcija. Jednim klikom i uporedo korisnici mogu pregledati video snimak koji je u korelaciji sa konkretnom sumnjivom transakcijom i same detalje te transakcije odnosno transakcionog računa koji je izdat. Dodatno menadžment zadužen za P&L operacije u kompaniji može označiti određene video snimke i podeliti ih sa ključnim članovima tima radi efikasnijeg donošenja daljih strateških odluka.

Poboljšajte poslovne performanse uz pomoć video integrisanih podataka

Omogućite svom osoblju da maksimizira mogućnosti uz povećanu vidljivost ponašanja koje značajno utiče na rezultate, uz video integrisano izveštavanje o transakcijama. Otkrijte ključne poslovne uvide kao što su kako stope konverzije prodavnica i zaposlenih utiču na vašu prodaju i savete koji će vas voditi ka boljem korisničkom iskustvu vaših kupaca.

Envysion posluje u okviru Motorola Solutions grupacije

Napredna rešenja za video obezbeđenje kompanije i poslovna analitika za industriju restorana i maloprodaje brze usluge. Envysion rešenje zasnovano na cloud-u integriše video sisteme sa podacima o prodaji kako bi proaktivno identifikovalo potencijalno lažne transakcije i istaklo obrasce prodaje i aktivnosti u prodavnici bez potrebe za opterećujućom analizom sati i sati video snimaka.

„Kombinacija videa i analitike nastavlja da igra moćnu ulogu u podršci bezbednosti kompanija“, izjavio je Greg Braun, predsednik i izvršni direktor kompanije Motorola Solutions. „Sa Envision-om ćemo doneti veću operativnu efikasnost i bezbednost u ogromnu restoransku i maloprodajnu industriju, proširujući naše prisustvo i jačajući našu strategiju kao globalnog lidera u video bezbednosnim end-to-end rešenjima”

Za Envysion-ovu platformu se kaže da pomaže u identifikaciji i rešavanju krađe i podržava prioritete kao što su bezbednost kupaca i zaposlenih, produktivnost na radnom mestu i fizička bezbednost korišćena u restoranima, prodavnicama i specijalizovanim radnjama. Vlasnici kompanija sada imaju pristup praktičnim uvidima za donošenje kvalitetnijih menadžment odluka za smanjenje gubitaka, smanjenje rizika i povećanje profitabilnosti.

Zatražite Demo Instalaciju

Kontaktirajte nas za informacije o generalnoj dostupnosti, načinu nabavke putem oficijelnog distributivnog kanala, kao i za demo instalaciju Envision softver platforme u okviru vašeg poslovnog okruženja.
Upstream ICT Alliance vam putem mreže autorizovanih sistem integratora može pružiti kompletnu podršku od projekta do implemetacije i obuke za rukovanjem sistemom.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.