ZAŠTITITE VAŠU VMS INVESTICIJU: AVIGILON SMART ASSURANCE PLAN

softver-za-video-nadzor-avigilon-smart-assurance-plan-300x300-1

Sadržaj članka

MOTOROLA SOLUTIONS i AVIGILON najavili su dodatnu podršku integratorima i velikim kupcima sa više geografski udaljenih lokacija u vidu Smart Assurance Plan-a (SAP) za Avigilon Control Center video menadžment softver.
SAP će podrazumevati jednogodišnji, trogodišnji i petogodišnji plan nadogradnje ACC video menadžment softvera koji uključuje i veoma koristan SW alat Advance System Health.

Avigilon Smart Assurance Plan

Avigilon Smart Assurance Plan nudi optimalnu zaštitu za VMS za upravljanje video zapisom Avigilon Control Center (ACC) u obliku godišnjih i višegodišnjih planova nadogradnje, osiguravajući korisnicima da uvek imaju pravovremeni pristup najnovijim funkcionalnostima, mogućnostima i uslugama tokom čitavog trajanja SAP-a.
Osim toga, korisnici realizuju i dodatnu vrednost uz mogućnost korišćenja Avigilon Advance System Health tj. naprednog zdravstvenog stanja sistema, koje dolazi uz svaki SAP bez dodatne naknade i pruža mogućnost proaktivnog upravljanja, održavanja i ažuriranja web lokacija i uređaja po izlasku novog ACC™ softvera i firmvera uređaja.

Zaštitite investiciju u sistem video nadzora

Avigilon sistem video obezbeđenja uz SAP možete jednostavno zaštititi i obezbediti mu nadogradnje na nove ACC edicije do kraja vašeg Smart Assurance Plan-a. SAP korisnicima, ali i integrator partnerima omogućuje efikasniji rad i jednostavnost pri detektovanju i otklanjanju problema putem proaktivnog Advance System Health kontrolnog panela.

Pravovremeni pristup novim funkcionalnostima

Avigilon Smart Assurance Plan organizacijama krajnjih korisnika i integrator kompanijama nudiće direktnu i automatizovanu kompatibilnost sa najnovijom edicijom Avigilon Control Center softvera, tako da sva neophodna ažuriranja mogu biti izvršena jednostavno i brzo, a opet u skladu sa vremenskom raspoloživošću korisnika.
Svaki AVIGILON SAP, bez obzira da li se odlučite za 1-godišnji, 3-godišnji ili 5-godišnji plan, uključuje i pretplatu na Advance System Health bez dodatne naknade, omogućujući na ovaj način daljinsko administriranje, održavanje i ažuriranje uređaja na različitim lokacijama, od momenta kada novi ACC softver i firmver uređaja postane dostupan.

Podrška dugoročnom planiranju budžeta nabavke

Višegodišnji planovi nude predvidljive troškove nabavke bez iznenađenja tokom trajanja vašeg plana, smanjujući budžetske izazove za vaše bezbednosne projekte. Avigilon Smart Assurance Plan omogućuje i integrator partnerima i korisnicima da efikasnije upravljaju svojom investicijom u VMS, štiteći je od neplaniranih troškova, istovremeno omogućujući pristup svim novim VMS funkcionalnostima i mogućnostima.

Avigilon Advanced System Health Monitoring

Usluga Avigilon Advanced System Health Monitoring nudi skup alata za povećanje dostupnosti i integriteta bezbednosnog sistema koristeći manje resursa kako biste mogli znati šta se dešava sa vašim sistemom i brzo preduzeti neophodne radnje i inicijative za uspostavljanje normalnog, funkcionalnog režima rada. Čak i tokom sistemskih proširenja, možete proaktivno otkrivati, proveravati i reagovati na radnje koje zahtevaju vašu pažnju i intervenciju.

Poboljšajte dostupnost i uštedite novac

Usluga monitoringa naprednog zdravstvenog stanja sistema nudi se putem platforme Avigilon Cloud Services za sve ACC™ lokacije povezane na cloud, i pomaže u odgovorima na važna pitanja, uključujući da li su svi vaši uređaji aktivni, da li su ispravno konfigurisani i da li svi vaši uređaji i sistemi funkcionišu na odobrenoj verziji firmvera ili softvera. Učinite sve ovo uz uštedu dragocenog vremena i izbegavanje skupih poziva za interventne izlaske na lice mesta.

Avigilon System Health je dizajniran za organizacije krajnjih korisnika sa više lokacija koje same održavaju svoje sisteme, kao i za partnerske organizacije koje pružaju usluge održavanja više organizacija krajnjih korisnika.

Avigilon podrška organizacijama krajnjih korisnika i integrator partnerima

Avigilon SAP je planiran da uskoro bude dostupan kupcima i partnerima na globalnom nivou, kako bi potpomogao njihove procese kao što su bolje planiranje budžeta i troškovno-efikasnija eksploatacija sistema video obezbeđenja.
Za sve dodatne informacije u vezi sa generalnom dostupnošću, kao i u vezi sa načinom nabavke i implementacije obratite se Avigilon predstavnicima prodaje u regiji Balkana koji će vam pružiti kompletnu podršku

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.