HIKVISION LANSIRAO TREĆU GENERACIJU TURBO HD REŠANJA

14/05/2016 |

Korisnici analognih CCTV video nadzor sistema, bez obzira na to što imaju kablovsku infrastrukturu, moći će da uživaju u video snimcima od 5MP HDTVI i 4K rezoluciji

Hikvision Turbo HD 3.0 video nadzor tehnologija omogućava prenos visokokvalitetnog HD 720p videa na rastojanjima do 1200m i HD 1080p videa do 800m, preko koaksijalnog kabla. Veća rastojanja omogućavaju brzo i lako proširenje postojećih sistema, kao i realizaciju većih projekata.

Turbo HD 3.0 serija imarezoluciju do 5MP i omogućava prelazak na IP nadzor, bez zamene postojeće kablovske infrastukture. Takođe, sadrži ugrađenu HD TVI tehnologiju, pa se može kombinovati stara sa novom tehnologijom.

Kraće vreme instalacije smanjuje troškove i utrošak materijala

Hikvision PoC funkcija radikalno olakšava instalaciju, jer se preko istog koaksijalnog kabla vrši i prenos video signala i napajanje. Osim toga, Turbo HD 3.0 analogno rešenje podržava UTC za daljinsko podešavanje i nudi kontrolu ekranskog prikaza menija i PTZ funkcija preko koaksijalnog kabla. Sve ovo ubrzava instalaciju i omogućava jednostavno upravljanje.

 

Širok spektar kamera i napredne tehnologije

Hikvision kamere opremljene su naprednom tehnologijon kao što su digitalna redukcija šuma, infracrveno osvetljenje, ultra slabo osvetljenje, motorni varifokalni objektivi, IP66 sertifikat, kućište otporno na vandalizam… U ponudi je veliki broj kamera od 1080p i 720p, uključujući „metak“ kamere i razne vrste kupolastih i PTZ kamera, koje su pogodne i za unutrašnju i za spoljašnju upotrebu. Od velikog značaja su i Hikvision kamere EXIR serije sa rezolucijom od 2 i 3 MP, koje pružaju veoma jasnu sliku u sredinama sa izuzetno lošim osvetljenjem.

Turbo HD 3.0 DVR proizvodi, dostupni su u 1/1,5/2U veličinama, podržavaju kamere sa rezolucijom od 5MP i upotpunosti su kompatibilni sa većinom uređaja drugih proizvođača.