INGRAM MICRO PREDSTAVLJA: NOVA AXIS Q1951-E TERMALNA KAMERA ZA ZAŠTITU PERIMETRA

30/09/2021 |

Regionalni AXIS COMMUNICATIONS distributer INGRAM MICRO predstavlja novu AXIS Q1951-E kameru za zaštitu perimetra. Koristeći termalnu tehnologiju, AXIS Q1951-E nudi pouzdanu detekciju i verifikaciju. Ova kompaktna, robusna kamera izgrađena je na moćnoj analitičkoj platformi, pa je na nju lako instalirati i analitiku drugih proizvođača, ukoliko postoji potreba za ovakvom interoperabilnošću. Naravno, uvek možete kupiti i AXIS Perimeter Defender analitiku sa funkcionalnošću zasnovanom na AI za klasifikaciju objekata koja vam omogućuje otkrivanje i klasifikaciju ljudi i vozila.

Izuzetno pouzdan kvalitet detekcije, čak i u najizazovnijim uslovima rada

AXIS Q1951-E termalne IP kamere savršen su alat za zaštitu perimetra, obzirom na video analitiku visokih performansi koju isporučuju. Kamere koriste termoviziju, koja korisnicima omogućuje da detektuju ljude, predmete i incidente 24/7, od tamnih područja u nadzornoj sceni, do parkirališta obasjanog suncem. Ovo omogućuje da se prepozna sumnjiva aktivnost već pre nastanka neovlašećnog ulaska u prostor, kao i da se vizuelno verifikuje šta se konkretno dešava pre nego što se preduzmu odgovarajuće mere i radnje.

AXIS Q1951-E – Sinonim za snažne analitičke mogućnosti

Uz veoma nisku stopu lažnih alarma, AXIS Q1951-E termalna kamera nudi pouzdanu detekciju i verifikaciju. Dolazi sa već premium paketom preinstalirane AXIS Motion Guard, AXIS Fence Guard i AXIS Loitering Guard video analitike za proaktivni nadzor. Osim toga, dodatno možete kupiti AXIS Perimeter Defender sa funkcionalnošću zasnovanom na AI za klasifikaciju objekata tako da možete otkriti i klasifikovati ljude i vozila po perimetru prostora koji je pod nadzorom.

AXIS Q1951-E ima podržan i mikrofonski konektor, tako da se lako mogu dodati željene audio mogućnosti. Nova Q19 serija Axis kamera izgrađena je na moćnoj analitičkoj platformi, pa je tako moguće je dodati prilagođenu analitiku drugih proizvođača, kao i audio analitiku za pokretanje događaja, na primer prilikom otkrivanja agresivnog ponašanja ili pucnjave iz oružja.

AXIS Q1951-E termalna kamera za video nadzor
• Optimalan kontrast slike za video analitiku
• Pouzdana detekcija 24/7
• Ugrađene funkcije cyber bezbednosti
• Kompaktan, robustan dizajn bez halogena
• Podrška za analitiku zasnovanu na AI
• Elektronska stabilizacija slike (EIS)
• Axis 5 godina garancije

AXIS Q1951-E termalna kamera za zastitu perimetra – datasheet

Lagan, siguran i robustan dizajn

AXIS Q1951-E kamere podržavaju funkcionalnosti cyber bezbednosti koje sprečavaju neovlašćen pristup i štite IP video sistem. AXIS Edge Vault obezbeđuje sigurno skladištenje svih kriptografskih ključeva i sertifikata i štiti AXIS ID uređaja. Takođe, pojednostavljuje autorizaciju AXIS proizvoda na mreži. Sa potpisanim firmverom i sigurnim pokretanjem, garantuje da firmver nije ugrožen i osigurava da je instaliran samo ovlašćeni firmver. AXIS Q1951-E takođe uključuje modul pouzdane platforme (TPM) koji je FIPS 140-2 nivo 2 sertifikovan. Uz IK10, IP66/67 i NEMA TS2 stepen zaštite, ova kompaktna, lagana kamera je istovremeno robusna i otporna na vandalizam.

Kako kupiti?

Zvanični AXIS COMMUNICATIONS distributer u regiji zemalja Balkana – kompanija INGRAM MICRO može vam efikasno pomoći u svim fazama projekta. INGRAM MICRO partner mreža autorizovanih i licenciranih integrator firmi pokriva teritoriju regije Balkana, što kupcima omogućuje značajno troškovno-efikasniju realizaciju video nadzor projekata.

Za sve postojeće, kao i za buduće Axis autorizovane partnere, regionalni Axis Communications distributer – INGRAM MICRO poziva vas da uzmete učešće u AXIS webinarima podržanim od kompanije INGRAM MICRO, kako biste stekli osnovna i napredna znanja za AXIS high-end tehnološke IP video nadzor solucije.