AXIS M1125-E IP VIDEO NADZOR KAMERA

01/02/2016 |

IP video nadzor kamera spremna za spoljnu montažu, cenovno pristupačna, HDTV 1080p, za profesionalni video nadzor
  • HDTV 1080p u do 25/30 slika u sekundi
  • WDR – Forensic Capture
  • Axis Zipstream tehnologija
  • Napaja se sa 8-28 V DC ili putem PoE
  • Spoljna montaža sa IK10, IP66 i NEMA 4X stepenom zaštite

Preuzimanje dokumenta

AXIS M1125-E Network Video Camera – Specifikacija

AXIS M1125-E profesionalna je i pristupačna fiksna kamera, pogodna za širok spektar video nadzor primene, kako u maloprodaji i bankarstvu, tako i u bibliotekama i drugim poslovnim objektima.
Može se koristiti u zatvorenim, kao i na otvorenim prostorima.

 

Spoljno-montažni video nadzor

Spoljno montažna kamera pruža IP66, NEMA 4X, kao i IK10 stepen zaštite. Kamera može izdržati temperature koje se kreću u rasponu od -20 °C do 50 °C.

 

Slike optimizovane za forenzičku analizu

Kamera podržava WDR-Forensic Capture funkcionalnost, pa je video izuzetno prilagođen korišćenju u forenzičke svrhe i omogućuje visok nivo prikazivanja detalja – čak i u scenama sa vrlo složenim uslovima osvetljenja. Zahvaljujući automatskom IR-cut filteru, AXIS M1125-E može isporučivati slike i danju i noću. Štaviše, mrežna kamera sadrži mogućnost jednostavnog i neometanog prelaza između WDR i režima rada u kome je niska i slaba osvetljenost.

Više snimanja, manje skladištenja

AXIS M1125-E ima u sebi Axis Zipstream tehnologiju, koja je optimizovana za video nadzor primenu. Axis ZipStream tehnologija omogućuje radikalno efikasnije izvršavanje H.264 kompresije, smanjuje protok i potrebe snimanja u proseku 50% , ili čak i više, za većinu standardnih potreba u okviru 24/7 video nadzor sistema. Sa Zipstream tehnologijom uštedi se i do 50 % skladištenog prostora.