Dahua Technology i Lechange serija proizvoda

Dahua-video-nadzor-Lechange_300x300

Proizvođač video nadzor solucija, Dahua Technology lansira proizvode za široku potrošnju, globalno u saradnji sa Lechange brendom

Dahua Technology, vodeći proizvođač video nadzor solucija za globalno tržište, lansira liniju proizvoda sa brendom Lechange, koja treba da posluži porodicama koje žele bolju bezbednost i veći konformitet življenja, kao i vlasnicima malih i srednjih preduzeća koji žele da realizuju efikasniju kontrolu nad operativnim i poslovnim procesima svoje firme.

Snaga Lechange brenda leži u tehnologiji i dizajnu. Unapređen Dahua video nadzor tehnologijom, Lechange omogućuje korisnicima da više uživaju u tehnološkim dostignućima, uključujući visoku rezoluciju, prepoznavanje lica, prepoznavanje glasa, AI – veštačku inteligenciju i cloud video nadzor rešenja. Sa odličnim dizajnom hardvera i softvera, Lechange garantuje vrhunsko korisničko iskustvo i tokom instalacije i tokom svakodnevne upotrebe video nadzor sistema.

 

Lechange proizvodi

Lechange je predstavio sedam proizvoda koji su dostupni korisnicima na globalnom nivou, uključujući Cue 1080P Wi-Fi video nadzor kamere, Ranger 1080P Wi-Fi Pan&Tilt video nadzor kamere, Bullet 1080P H.265 Wi-Fi video nadzor kamere, Ranger Pro G 1080P H.265 Wi-Fi, Pan&Tilt video nadzor kamere, kao i Airfly i DB10 Wi-Fi video interfon. Prva serija Lechange proizvoda donosi višestruke funkcije, uključujući: nadzor, daljinski monitoring, pametne uređaje i naprednu analitiku.

Članovi porodice, na primer: roditelji i deca, mogu biti zaštićeni Lechange sistemom koji je jednostavan za podešavanje i kompatibilan sa Smart Home sistemima, sa 24/7 bezbednošću i fleksibilnijom kontrolom pristupa, uz HD kvalitet video nadzora za članove porodice. Takođe, koristeći Lechange proizvode možete mnogo više i lakše komunicirati sa članovima porodice, ili se obratiti kućnim ljubimcima koji vas čekaju kod kuće dok se ne vratite sa puta.

Menadžeri u malim i srednjim preduzećima sada mogu da prate dešavanja u njihovim prodavnicama sa lakoćom i u potpunosti. Postoji dodatna pogodnost za Lechange korisnike: oni mogu da snime video koji sadrži dragocene, smešne ili interesantne momente, kao i da ih podele na društvenim mrežama.

“Prvo smo lansirali brend 2014. godine u Kini i vrlo brzo je postao omiljeni home security brend, visoko cenjen od strane potrošača. Sada, sa akumuliranim iskustvom i unapređenom tehnologijom, voleli bismo da lansiramo naše napredne i proverene proizvode i solucije globalnim korisnicima”, rekao je Li Jiang, menadžer proizvoda za Lechange.

Lechange proizvodi su spremni za prodaju u sledećim državama i regijama: Evropskoj Uniji, Ujedinjenom kraljevstvu, Rusiji, Indiji, Brazilu, Meksiku, Sjedinjenim Američkim državama, Ukrajini, Srbiji, Australiji, Maleziji, Indoneziji, Singapuru, Švajcarskoj, Južnoj Koreji, Tajlandu, Vijetnamu, Turskoj, Iranu, Kolumbiji, Peruu, Čileu, Južnoj Africi, Kanadi.

Uz prave vrednosti koje donosi porodicama i malim i srednjim preduzećima, Dahua i Lechange usavršavaju svakodnevni život.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.