HIKVISION 4MP RADAR KAMERA REŠAVA IZAZOVE U ZAŠTITI PERIMETRA

hikvision-ptz-kamera-radar-video-nadzor-300x300-1

Sadržaj članka

Hikvision radarska PTZ kamera kombinuje naprednu radarsku detekciju i IP speed dome visoke rezolucije od 4 MP sa mogućnošću zumiranja velikog dometa. Hikvision iDS-2SR8141IXS-AB radarska PTZ kamera radi efikasno 24/7 u praktično svim vremenskim i svetlosnim uslovima, sa mogućnošću detekcije upada i događaja prelaska preko virtuelne linije. Idelano rešenje visokih performansi za širok spektar primene na aerodromima, železnicama, naftnim i gasnim poljima, kao i u skladištima i proizvodnim objektima i drugim lokacijama koje zahtevaju efikasnu zaštitu perimetra.

Hikvision 4MP radar kamera – efikasna zaštita perimetra

Hikvision iDS-2SR8141IXS-AB radarska PTZ kamera kombinuje bezbednosni radar sa IP speed dome Pan-Tilt-Zoom funkcionalnostima. Radar usvaja tehnologiju faznog niza za detekciju neovlašćenih ulazaka u prostor, koja je u stanju da otkrije udaljenost, brzinu i lokaciju targetiranih objekata.

„Postoji rastuća potražnja za povećanom video nadzor vidljivošću u udaljenim i široko rasprostranjenim oblastima u svim vrstama izazovnih uslova, vremenskih uslova i osvetljenja“, rekao je Džon Sjao, potpredsednik marketinga, Hikvision USA i dodao: „Hikvision je konstruisao inteligentnu radarsku PTZ kameru da se prilagodi tako zahtevnim aplikacijama za nadzor perimetra sa savršenom kombinacijom visokih performansi i visoke upotrebne vrednosti.”

Hikvision iDS-2SR8141IXS-AB ključne karakteristike:
• Rezolucija do 2560px x 1440px (4MP) @60 fps
• Color: 0.002 Lux @ (ƒ/1.2, AGC On) – B/W: 0.0002 Lux @ (ƒ/1.2, AGC On) – 0 Lux with IR
• 40x optički zum, 16x digitalni zum
• Defog, 3D DNR, HLC, EIS
• IR domet: 200 metara, podržan Smart IR
• Detektcija neovlašćenog ulaska u prostor i „Line Crossing“ detekcija

Hikvisionova radarska PTZ kamera poseduje radar sa milimetarskim talasima koji omogućuju izuzetnu preciznost, tačno određivanje udaljenosti, brzine i ugla određene lokacije u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima ograničeneong kvaliteta vazduha kao što su pojava gustog smoga i prašine. Uređaj podržava simultano pozicioniranje targetiranih objekata, praćenje šablona kretanja i praćenje objekata u različitim pravcima. Takođe ima mogućnost da filtrira lažne alarme koristeći različite detekcije događaja koji koriste inteligentnu analizu algoritama.

Pametne funkcionalnosti
– Basic Event Motion detection, video tampering alarm, alarm input, alarm output, exception
– Smart Event Intrusion detection, line crossing detection, region entrance/exit detection, audio detection
– Smart Tracking, panorama tracking, event tracking, support patrol tracking
– Smart Record ANR, dual-VCA
– Alarm Linkage Preset, patrol and pattern scan, edge recording, sending e-mail, notify SOC, upload to FTP
– Smart Encoding H.265+, H.264+, low bit rate, ROI
– Warning and Alert White light warning
– Radar Event Line crossing and intrusion detection, detected target tracked and captured by PTZ camera

Integrisana radarska PTZ video nadzor kamera može vizuelno da identifikuje mete udaljene do 100 metara koristeći 40x optički i 16x digitalni zum sa pametnom IR tehnologijom velikog dometa.

Hikvision iDS-2SR8141IXS-AB radarska PTZ kamera – datasheet

Kako kupiti?

Kontaktirajte nas kako biste bili u prilici da opremu i softver za vaš video nadzor sistem nabavite putem oficijalnog distributivnog kanala kompanije Hikvision. Na ovaj način ostvarićete jedinstvene prednosti prilikom kupovine, poput najboljih komercijalnih uslova, produžene garancije na opremu i radove, kao i kako biste bili u mogućnosti dobiti profesionalnu instalaciju i podršku u svim fazama realizacije projekta od Hikvision autorizovanih integrator partnera. Kontaktirajte nas već danas i zakažite termin za izlazak na teren radi detaljnijeg preciziranja zahteva i za dobijanje kompletne ponude.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.