Axis T8415 bežični instalacioni alat

video-nadzor-axis-t8415-I

Sadržaj članka

Video nadzor instalacioni alat Axis T8415 – jednostavnost u vašim rukama

  • Višestruka detekcija instaliranih kamera
  • Bežična konekcija sa smartphone, tablet, laptop uređajima
  • Fabrička aplikacija za instalaciju Axis kamera
  • Snažna baterija
  • Podržava PoE+

Preuzimanje dokumenta

AXIS T8415 – Specifikacija

video nadzor Axis crne boje sa ručicom za nošenje

 

Jednostavan i intuitivan video nadzor alat za efikasniju video nadzor instalaciju

AXIS T8415 bežični instalacioni alat jednostavan je za upotrebu i kao takav pomaže instalaterima tokom instalacije IP kamera. Alat uključuje besplatnu aplikaciju koja je kompatibilna sa Android i iOS uređajima.

Aplikacija se zove AXIS Wireless Installation Tool, može se preuzeti preko App Store ili Google Play. Uživo video stream se prikazuje na smartphone-u putem direktne wi-fi konekcije.

Iz direktnog video stream- lako je pristupiti osnovnim funkcijama za postavljanje optimalnog ugla snimanja kamere, fokusa i IP podešavanja.

AXIS T8415 napaja mrežnu kameru direktno preko svoje moćne baterije i nudi integrisani Wi-Fi pristup kako bi se povezao sa smartphone-om za lak i brz pregled posmatane scene kamere koju želimo da podesimo.

Bežična konekcija

AXIS T8415 napaja mrežnu kameru preko Power over Ethernet, zahvaljujući njenoj snažnoj bateriji i nudi integrisane Wi-Fi pristupne tačke za povezivanje sa mobilnim uređajima za brz i lak pristup kamerama i podešavanjima istih.

Kroz USB priključak na AXIS T8415, postoji mogućnost punjenja mobilnih uređaja koji su vam potrebni za rad na terenu.

Instalirajte više video nadzor kamera

Budite produktivniji pri instalaciji kamere zhvaljujući brzim i lakim funkcijama, zajedno sa moćnom baterijom koja traje ceo dan.

Fotografija axis video nadzor opreme

Držite sve na jednom mestu

Držite svu vašu instalatersku opremu, kao što je AXIS T8415 bežični instalacioni alat, mrežni i kablovi za napajanje na jednom mestu – u praktičnoj i udobnoj torbi.

crna Axis Comunications torba za alat

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.