NEMAČKI KVALITET DOORBIRD ONVIF IP Video Intercom

media-share-0-02-04-f28644c8609596087ba177cedb7e2913a05d30bf0e8545018e5b841bda8b816d-9cc5b24a-6565-423f-957f-f390bfa0ce7f

Sadržaj članka

DOORBIRD ONVIF IP Video Intercom

Više od interfona na vratima! Obaveštenje na Vašem pametnom telefonu kada pritisnete dugme  na vratima. Možete videti svoje posetioce, razgovarati sa njima i otvoriti vrata od bilo čega na svetu, putem smart telefona ili tableta.

Velika prednost DoorBird IP video interkoma jeste što je ONVIF kompatibilan, pa se tako veoma jednostavno i lako može uvezati i u video menadžment softver proizvođača video nadzor rešenja koji su zasnovani na ONVIF standardu za interoperabilnost IP uređaja.

Nemački proizvođač IP video interfona DoorBird, napravio je kompletnu gamu proizvoda koja može da opsluži sve segmente kupaca – od rezidencijalnih, kućnih korisnika, preko stambenih zgrada(multi-tenant sistem), poslovnih komercijalnih objekata, pa sve do industrijskih okruženja sa ekstremnim vremenskim uslovima.

O KOMPANIJI “Bird Home Automation”

“Bird Home Automation” nudi  inovativne proizvode  za kućnu automatizaciju za sofisticirane rezidencijalne kao i za poslovne objekte. Ova kompanija je vodeća za sisteme za postavljanje pametnih interfona u Evropi. Sedište kompanije “Bird Home Automation” nalazi se u Berlinu.

Ova kompanija je 2010-te godine lansirala prvi interfonski sistem “miintercom” širom sveta. Ovo je bila osnova za “DoorBird”. Sve je to rezultiralo osvojenim  veoma priznatim nacionalnim i međunarodnim nagradama za njihovu inovativnu tehnologiju u 2013 i 2014 godini.

Dobro dizajnirani proizvodi i odlična usluga za kupce glavni su fokus “Bird Home Automation”.  Cilj  u narednim godinama je dizajniranje, razvoj i implentacija daljih tehnoloških izuzetnih proizvoda.

KAKO TO RADI ?

Skinite svoje postojeće zvono. U Vašem zidu videćete barem dve žice. Povežite ove dve žice na “DoorBird” IP Video Door Station da biste je napajali i montirali blizu vrata. Povežite “DoorBird” sa Vašim internetskim ruterom. Koristimo tehnologije bankarske enkripcije. Ako ste to uradili, završili ste posao. Sada ćete primati trenutna upozorenja (pritisnuti obaveštenje) sa zvukom na pametnom telefonu ili tabletu. Ako neko pritisne dugme na vratima, možete videti i razgovarati sa svojim poseoticem u realnom vremenu.

UBEDLJIVE PREDNOSTI:

 • SPREČAVANJE PROVALE

Interfon za vrata “DoorBird” može sprečiti više provale nego sistem alarma, uz sistem za evidenciju i kontrolu prisutnosti.

 • PRIMITE PAKETE U BILO KOJE VREME

Razgovarajte sa dostavljačem paketa sa bilo kog mesta na svetu putem pametnog telefona. Možete ga usmeriti i na svog komšiju, ili otvorite garažna vrata putem pametnog telefona.

 • KORISNICI NA GLOBALNOM NIVOU

Već je instaliran u vise od 160 zemalja od 2010-te godine.

 • VIDEO I AUDIO POZIV

Može kontaktirati do 8 pametnih telefona ili tablet preko “Push Notification” sa video i glasovnim ili fiksnim telefonima putem glasovnog ili video poziva.

 • KONEKTORI

Na primer da bi ste se povezali sa svojim postojećim zvukom vrata, otvaranjem vrata ili otvaranjem garaže.

 • ISTORIJA POSETILACA

Besplatno Cloud snimanje sa HD-slikama, bez mesečne naknade. Nema skrivenih troškova.

 • VODEĆA TEHNOLOGIJA

HD video. Širokougaoni hemisferni objektiv od 180 stepeni. 4D sensor pokreta. RFID. APID. PoE. SIP. IP65.

IR LED za podršku tokom noćnog režima rada. Enkriptovan sadržaj

KARAKTERISTIKE:

 • Kamera

HDTV 720p (HDTV)

 • Audio komponente

 Zvučnik i mikrofon Echo i Noiser Canceller

 • Noćna vizija

Svetlosni sensor, automatski IR-cut filter

 • Vidno polje kamere

180 stepeni

 • Integracija

ONVIF

 • Senzor pokreta

Pasivni infracrveni sensor (PIR)

 • Video na zahtev

Da

 • Vodotporan

Kiša, vetar , prljavština i zaštita od snega

 • Dvosmerni I jednosmerni video i audio

Da

 • Podrška za Wi-Fi

Da

 • Svetleće zvono

12x infracrvenih LED dioda

 • Garancija

12 meseci

 

SA” DoorBird” možete imati svoj dom ili poslovni prostor na vrhovima prstiju, bez obzira gde se nalazite.

Ova kompanija nudi brojne “Smart Add-on” uređaje koji se lako mogu povezati na DoorBird IP Video Station, sa nultom konfiguracijom i nultom instalacijom.

Ovlašćeni distributer „DOORBIRD“ proizvoda u Srbiji je firma UPSTREAM ICT ALLIANCE D.O.O.

Za dodatne informacije, pošaljite nam upit direktno putem kontakt formulara.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.