PANORAMSKA NADZORNA KAMERA AVIGILON H5A FISHEYE – ZA KUPCE KOJI ŽELE VIŠE

Panoramska-nadzorna-kamera-Avigilon-H5A-fisheye-300x300-1

Sadržaj članka

AVIGILON H5A Fisheye nadzorna kamera predstavlja troškovno-efikasno rešenje koje obezbeđuje 360° panoramski pregled prostora bez „mrtvih uglova“. Uz prvoklasan paket analitike i AI, Avigilon H5A kamere za video nadzor u mogućnosti su da proaktivno detektuju kritične događaje, kako i da unaprede sveopštu efikasnost security timova. Nativna ONVIF Profil S, T i G kompatibilnost koju ova panoramska kamera poseduje, omogućuje fleksibilnu integraciju u već postojeću ONVIF video infrastrukturu.

Panoramski 360° nadzor samo sa jednom kamerom

Avigilon H5A Fisheye kamera za video nadzor omogućuje superiorni situacioni pregled sa manjim brojem potrebnih kamera, čime se utiče na smanjenje sveukupnih instalacionih i nabavnih troškova prilikom implementacije video nadzor rešenja. Inicident menadžment procesi unapređeni su sa opcionalnim audio strimom za potrebe upotpunjenja dokaznog materijala.

Savremen i diskretan dizajn Avigilon H5A fisheye kamere

Za instalacije koje iziskuju nenametljivu nadzornu soluciju, sa in-ceiling montažnom opcijom, Avigilon H5A fisheye kamere isporučuju se sa prednjom maskom koja jednostavno može biti prefarbana kako bi se u potpunosti uklopila sa estetikom enterijera u koji se instalira.

Avigilon video analitika sledeće generacije

Avigilon H5A fisheye kamere dolaze sa integrisanom video analitikom sledeće generacije za unapređenu detekciju ljudi u okviru nadzorne scene. Operateri sada mogu značajno ubrzati odzivnu reakciju u realnom vremenu, kao i forenzičke istrage, koristeći najbolje u klasi Avigilon Face Recognition, kao i Avigilon Appearance Search tehnologije.

Brza i laka instalacija

Sa širokim izborom dodatnih montažnih elemenata i instalacionih opcija, Avigilon je obezbedio instalaterima veliku fleksibilnost i jednostavnost instalacije, kako za unutrašnju, tako i za spoljnu montažu Avigilon H5A Fisheye kamere za video nadzor.

Ključne karakteristike:
• 8MP i 12MP rezolucija
• Adaptivna IR tehnologija
• Opciono audio snimanje, putem integrisanog mikrofona
• AI Unusual Activity Detection tehnologija
• Avigilon Appearance Search tehnologija
• Facial Recognition tehnologija
• FIPS 140-2 kompatibilnost
• H.264 i H.265 HDSM smartcodec tehnologija
• ONVIF Profil S, T, G kompatibilna
• COVID-19 Response tehnologija
• 5-godišnja garancija

Video Nadzor Kamera AVIGILON H5A Fisheye – Datasheet

Video Nadzor Kamera AVIGILON H5A Fisheye – Brochure

Podrška pri nabavci i implementaciji

UPSTREAM ICT ALLIANCE u saradnji sa autorizovanim AVIGILON integrator partnerima omogućuje kupcima profesionalnu podršku prilikom nabavke i implementacije Avigilon video nadzor solucija. Pozivamo vas da se konsultujete sa našim ekspertima u vezi sa Avigilon video nadzor rešenjima, kako bismo vam pomogli u optimizaciji zahteva i realnih potreba pre same kupovine. Kontaktirajte nas za besplatne stručne konsultacije i saznajte koje sve mogućnosti donose Avigilon napredne video nadzor solucije.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.