HIKVISION HEAT PRO SERIJA TERMALNIH KAMERA

termalne-kamere-hikvision-heatpro-300x300-1

Sadržaj članka

Inteligentna zaštita perimetra i rano otkrivanje požarnih hazardnih situacija. Hikvision je posvećen kreiranju profesionalnih video nadzor rešenja za globalno tržište. Hikvision termalne kamere nove HeatPro serije omogućuju naprednu zaštitu perimetra sa visokom preciznošću i detekcijom požara u ranim fazama.

Uz video analitiku sa deep learning algoritmima u svim vremenskim i svetlosnim uslovima, ove termalne kamere targetiraju tržište i po ceni i po performansama za različite stambene, komercijalne i industrijske primene.

Hikvision HeatPro Termalne kamere

Hikvision je posvećen kreiranju profesionalnih video nadzor rešenja za globalno tržište. Hikvision termalne kamere nove HeatPro heat pro omogućuju naprednu zaštitu perimetra sa visokom preciznošću i detekcijom požara u ranim fazama nastajanja ovih hazardnih situacija.

Uz video analitiku sa deep learning algoritmima u svim vremenskim i svetlosnim uslovima, Hikvision kamere targetiraju tržište i po ceni i po performansama za različite stambene, komercijalne i industrijske primene.

Temperatura i detekcija požara
Vizuelizacija merenja temperature pomaže u dvostrukoj proveri problema i poboljšava efikasnost

Rano otkrivanje i upozorenja radi sprečavanja štete
Praćenje promene temperature i prijem ranih alarmnih obaveštenja, pre nego što dođe do požara

Podrška za fleksibilna pravila i alarmiranje
Podržava fleksibilna podešavanja pravila i alarmiranje za visoke temperature, niske temperature i temperaturne razlike

Dizajnirane za rad u svim svetlosnim okruženjima
Termalne kamere registruju emitovanje toplote objekata, snimajući 24/7, bez obzira na faktore okoline kao što su mrak, slabo osvetljenje, jako pozadinsko osvetljenje i sl.

Vidi i ono što druge kamere ne vide
Sa termalnim kamerama, korisnici lako lociraju objekte i potencijalne pretnje koje su nevidljive konvencionalnim optičkim kamerama. U međuvremenu, termalne kamere ne emituju vidljivu IR svetlost, te bolje prikrivaju svoje prisustvo i poziciju kada treba da ostanu prikrivene.

Fokusirajte se na ciljeve
Hikvision HeatPro termalne kamere sa integrisanim AI deep learning algoritmima precizno identifikuju ljude i vozila, čak i u izazovnim okruženjima. Fokus na kritične objekte od interesa značajno povećava preciznost alarma.

Kako kupiti?

Kontaktirajte nas kako biste bili u prilici da opremu i softver za vaš video nadzor sistem nabavite putem oficijalnog distributivnog kanala kompanije Hikvision. Na ovaj način ostvarićete jedinstvene prednosti prilikom kupovine, poput najboljih komercijalnih uslova, produžene garancije na opremu i radove, kao i kako biste bili u mogućnosti dobiti profesionalnu instalaciju i podršku u svim fazama realizacije projekta od Hikvision autorizovanih integrator partnera. Uputite nam zahtev već danas i zakažite termin za izlazak na teren radi detaljnijeg preciziranja zahteva i za dobijanje kompletne ponude.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.