AXIS S22 SERIJA VIDEO NADZOR SNIMAČA

Video-nadzor-snimaci-Axis-S22

Sadržaj članka

Uklonjena je izražena cenovna razlika između nisko-budžetnih polovičnih rešenja i profesionanih video nadzor snimača. Predstavljamo vam Axis Appliance seriju snimača, koja pruža jedinstveno korisničko iskustvo i funkcionalnosti o kojim nisko-budžetni NVR-ovi mogu samo da sanjaju.

Video nadzor snimači AXIS Camera Station S22 serije

Bezbednost i nadzor je prioritet za svako poslovanje. Ali pronalaženje prave solucije može biti zbunjujuće. Verujemo da ne želite nešto što je suviše veliko i kompleksno za upravljanje. Međutim, još uvek vam je potrebna solucija koja je dovoljno pametna da obavi posao. Sve što vam je potrebno možete naći od jednog dobavljača – predstavljamo vam AXIS Camera Station appliance snimačke solucije za nadzor i sigurnost.

AXIS Camera Station S22 appliance video nadzor snimači

All-in-one snimači sa integrisanim svičem, za video nadzor visoke definicije
• Sveobuhvatna solucija sa integrisanim PoE napajanjem
• Jednostavna instalacija
• Video nadzor ultra visoke definicije do 4K
• Proverena tehnička podrška
• Uključene AXIS Camera Station kamerne licence

snimač za video nadzor

AXIS Camera Station S22 serija uređaja dolazi iz porodice sveobuhvatnih rešenja sa integrisanim PoE napajanjem, dizajnirana da pruži pouzdan video nadzor visoke definicije. Ovi rekorderi su jednostavni za instalaciju i dolaze sa instaliranim AXIS Camera Station kamernim licencama, kao i sa svim potrebnim aplikativnim programima. Ovi snimači su unapred konfigurisani što minimizira vreme potrebno za instalaciju i redukuje sveukupne troškove instalacije.

End-to-End video nadzor rešenja

AXIS Camera Station S22 serija snimača je intezivno testirana sa širokim spektrom Axis kvalitetnih proizvoda, kako bi ova kompanija mogla da pruži pristupačno, end-to-end rešenje nenadmašne pouzdanosti. Sve hardverske komponente, uključujući i PoE svič i sve jedinice za skladištenje, su proverene tako da zadovoljavaju sve zahteve pouzdanog video nadzora ultra visoke definicije – do 4K Ultra HD. Ove solucije idealne za instalacije srednje veličine obezbediće vam brzu i efikasnu instalaciju i sve što je potrebno kako bi svaka instalacija kod kupca prošla bez problema.

Sveobuhvatni rekorderi jednostavni za instalaciju

AXIS Camera Station S22 serija uređaja ima izuzetnu upotrebljivost i primenu i dizajnirana je za brzu instalaciju i podešavanje. Integrisani toolbox snimača vam omogućuje lak pristup kompletnoj end-to-end soluciji sa potpunom kontrolom nad čitavim sistemom nadzora.

axis snimači za video nadzor

Osim toga, ova serija ima integrisani PoE svič. Dolazi sa preinstaliranim AXIS Camera Station i unapred konfigurisanim softverskim licencama, tako da out-of- the-box dobijate jednostavnu i pouzdanu integraciju sa svim postojećim Axis mrežnim kamerama. I zahvaljujući većoj fleksibilnosti skladištenja, možete u potpunosti prilagoditi vaš sistem za skladištenje i po potrebi dodati ekstra hard diskove.

Poboljšane video nadzor performanse i pouzdanost

AXIS S22 serija uređaja sadrži snažan CPU (processor), kako bi se omogućila brza obrada podataka. Operativni sistem se čuva na Solid-State Drive (SSD) hard disku, što znači da je start-up sistema brz, a operativni sistem je dodatno obezbeđen.

AXIS Camera Station S2212

Ovaj jednostavan za instalaciju rekorder je dostupan kao samostalna radna stanica sa 12 video kanala i kapacitetom skladištenja od 6 TB. Ova solucija dolazi sa 12 preinstaliranih AXIS Camera Station licenci i unapred konfigurisanim softverom, kako bi se minimiziralo vreme instalacije.

Zaštitite svoj prostor sa AXIS Camera Station video nadzor softverom

Solucije AXIS kompanije su dizajnirane za sve veličine preduzeća, za različite sisteme i potrebe. Dakle, možete rešiti probleme kao što su zaštita radnika, prostorija i sredstava, dok ste i dalje fokusirani na svoju osnovnu delatnost. Solucije ove serije su jednostavne za instalaciju, korišćenje i održavanje. I kako vaše poslovanje i potrebe rastu, takođe u istom pravcu može rasti i vaš sistem za video nadzor. Axis-ov sistem za video nadzor je sigurna investicija koja obezbeđuje sve što je potrebno da podrži vaše poslovne procese – i to sve od jednog dobavljača. Kompletan sistem, za potpunu kontrolu, ako ste u potrazi za kompletnom solucijom koja može da pokrije sve potrebe vašeg nadzora, ne tražite dalje od AXIS Camera Station video menadžment softvera. Ovaj softver vam pomaže da efikasno rešavate incidente i veoma brzo eksportujete dokaze visoke rezolucije. Takođe, ima mogućnost dodavanja funkcija, što vam omogućava da komunicirate sa posetiocima, osigurate ulaze i izlaze, upravljate isporukama dobara i koristite audio upozorenja za odvraćanje uljeza. Možete čak dodatno poboljšati performanse sistema korišćenjem analitike na kameri. Ovaj softver je savršen izbor za širok spektar Axis proizvoda. Spektar koji obuhvata 4K Ultra HD kamere, termalne kamere i proizvode za teške i opasne uslove – i još mnogo toga.

Podrška u realizaciji video nadzor projekata

Kompanija IP WAY, generalni distributer AXIS profesionalnih rešenja, može vam pružiti svu neophodnu podršku u realizaciji vašeg video nadzor projekta. Dodatno, na raspolaganju vam je mreža obučenih i autorizovanih Axis partnera – sistem integratora koji vas mogu podržati u svim specifičnim instalacionim potrebama.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.