NETEYE – VIDEO NADZOR SNIMAČI ZA PROFESIONALNE VIDEO NADZOR INSTALACIJE

video-nadzor-snimaci-neteye

Sadržaj članka

Video nadzor snimači visokih performansi zasnovani na otvorenoj platformi i sertifikovani od strane vodećeg VMS proizvođača, kompanije Milestone Systems.

Kompanija IP Way, lider u distribuciji profesionalnih IP video solucija, sa izraženo snažnom podrškom koju tržištu pruža, predstavlja vam Neteye NVR seriju sertifikovanih multi-vendor video nadzor snimača i pratećih, sertifikovanih Neteye WS radnih stanica.

Neteye video nadzor snimače odlikuju vrhunske karakteristike i izdržljivost za rad u izazovnom 24/7 režimu rada. Neteye NVR uređaji dolaze sa preinstaliranim setom alata i već optimizovan za rad sa Milestone XProtect video menadžment softverom.

Profesionalni video nadzor snimači NETEYE

Kompletna serija Neteye NVR uređaja proizvedena je u skladu sa ISO9001 standardom, dok istovremeno o kvalitetu i pouzdanosti ovih video nadzor snimača govori činjenica da je u Srbiji od 2006-te godine instalirano 900+ Neteye uređaja u domenu malih, srednjih i velikih video nadzor instalacija.

Mnogo je funkcionalnosti koje Neteye mrežni video nadzor snimači korisnicima mogu pružiti, u odnosu na konvencionalne NVR uređaje, a od najbitnijh prednosti ovom prilikom izdvajamo:

  • Preinstaliran VMS sa mogućnošću proširenja potrebnog broja kamernih licenci
  • Znatno jači troughput, bandwidth kapacitet u odnosu na konvencionalne NVR uređaje
  • Milestone sertifikovano HW rešenje
  • Obezbeđen HDD kapacitet za 30 dana arhive
  • Optimizovan operativni sistem
  • GUI na srpskom jeziku
  • 64-bitna tehnologija
  • Otvorena platforma
  • ISO 9001 kvalitet

Testirano i sertifikovano rešenje za profesionalne video nadzor instalacije

Prilikom izbora adekvatnog mrežnog video nadzor snimača za konkretan video nadzor projekat, nije jedino važan kvalitet komponenti, već je neophodno imati proverene performanse uređaja u skladu sa planiranim opterećenjem video nadzor snimača. Kompanija IP Way testirala je kompletnu seriju svog Neteye proizvodnog portfolija, a potom je zvanično i obavila sertifikaciju kod vodećeg VMS proizvođača – Milestone Systems. Detaljne informacije o kompletnom testu i sertifikatu Neteye mrežnih video nadzor snimača možete pronaći na sledećem linku: Video Nadzor Snimači NETEYE.

Na ovaj način projektantima, integratorima i kupcima je znatno olakšan način nabavke video nadzor snimača, ali i obezbeđena dugotrajnost i troškovna efikasnost tokom kompletnog eksploatacionog perioda i korišćenja.

Prednosti multi-vendor video nadzor snimača

Interoperabilnost u svetu otvorenih komunikacionih platformi u domenu IP tehnologija predstavlja jedinstvenu prednost za kupce da biraju različite brendove kako bi svoje projektne zadatke kompletirali na troškovno optimizovan način. Milestone XProtect video menadžment softver podržava preko 6.000 uređaja putem drajvera pisanih za ove uređaje, a podrazumevaju se i ONVIF i PSIA kompatibilnost, što omogućuje najširu interoperabilnost uređaja u industriji danas.

Dodatno, sertifikovani Neteye video nadzor snimači sa preinstaliranim Milestone XProtect VMS-om predstavljaju otvorenu platformu za efikasnu i laku integraciju sa drugim uređajima i sistemima, što donosi dodatnu prednost kupcima prilikom integracije drugih postojećih ili u skorijoj budućnosti planiranih sistema.

Obezbeđen efikasan servis i garantovani rokovi isporuke

Kompanija IP Way obezbeđuje servis Neteye video nadzor snimača u roku od 24 sata, što podrazumea da će svaki uređaj biti servisiran i operativan u navedenom roku. Ukoliko međutim, zbog dodatnih komplikacija ovaj rok ne bude ispoštovan, korisnik besplatno dobija zamenski Neteye uređaj na korišćenje, dok servis ne bude kompletiran.

Ovaj veoma bitan sistem podrške od strane kompanije IP Way, posebno za srednje i velike kupce gde su bezbednost i sigurnost prioriteti, govori u prilog posvećenosti ovog distributera dugoročnom razvoju tržišta i dubokom razumevanju realnih potreba enterprise segmenta kupaca.

Podržane su i napredne opcije podrške, poput on-site podrške i puštanje sistema u rad, koje kompanija IP Way za tržište regiona pruža u okviru redovnih profesionalnih usluga iz svog asortimana usluga namenjenih sistem integratorima i velikim – enterprise kupcima.

Dodatno, kompanija IP Way garantuje isporuku Neteye mrežnih video snimača u roku od sedam dana, iako proizvodnja NVR uređaja ide po principu build-to-order odnosno, svaki uređaj se posebno preinstalira, personalizuje i temeljno testira. Ipak obezbeđena je garantovana isporuka u navedenom roku.

Sigurnost podataka

Video nadzor snimači Neteye osiguravaju da vaši podaci uvek budu zaštićeni, kako od neovlašćenog pristupa tako i od unutrašnjih zloupotreba, obzirom na mogućnost uvida u to ko je sve i kada pristupao podacima na snimaču.

Sertifikacijom Neteye mrežnih video snimača obezbeđeno je da će sistem video nadzora dizajniran korišćenjem Neteye sertifikovanog hardvera u kombinaciji sa Milestone XProtect VMS-om uvek biti u stanju da obradi dosledno ispitanu količinu video materijala i da će sve biti u skladu sa preporukama iz Milestone Server and Storage kalkulatora.

 Testirani Neteye proizvodi:

– NETEYE L serija NVR uređaja

– NETEYE E serija NVR uređaja

– NETEYE P serija NVR uređaja

– NETEYE R serija NVR uređaja

– NETEYE WS–E radna stanica za video nadzor

– NETEYE WS–P radna stanica za video nadzor

Optimizovan proizvodni portfolio za sve vrste video nadzor instalacija

Neteye video nadzor snimači postojani su u više različitih serija, pa shodno tome korisnici mogu prilagoditi izbor specifičnoj nameni i veličini planiranog sistema.

Video nadzor snimači Neteye L serije idealni su za male i srednje IP video nadzor instalacije. Namenjeni su manjim poslovnim prostorima, poput maloprodajnih objekata, škola, ekspozitura banaka i sl.

Video nadzor snimači Neteye E serije takođe namenjeni za male i srednje IP video nadzor instalacije, ali preporučeni za veći broj kamera u sistemu, do 32 kamere. Korisnici koji se odlučuju za ovu seriju video nadzor snimača obično su kompanije i institucije koje svoje poslovanje organizuju u prostoru srednje veličine i sa potrebom većeg broja kamera u sistemu.

Video nadzor snimači Neteye P serije predstavljaju idelano rešenje za velike IP video nadzor instalacije. Kompanije i državne institucije sa velikim prostorom koji je potrebno staviti pod nadzor, tržni centri, aerodromi, sportski objekti,… predstavljaju segment kupaca koji se zbog skalabilnosti i pouzdanosti Neteye P serije uređaja upravo i odlučuju za ovu soluciju.

Video nadzor snimači Neteye R serije posebno su optimizovani za infrastrukturno-kritične IP video nadzor instalacije. Namenjeni su i optimizovani za instalacije u objektima državne ustanove, zatvorima, u elektro-privrednim instalacijama, kao i u drugim instalacijama visokog rizika.

Pogledajte još i: Video nadzor snimači Neteye – Vodič

Bilo da ste projektant, integrator ili krajnji korisnik, kompanija IP Way, može vam pružiti svu neophodnu konsultativnu podršrku prilikom izbora adekvatnog Neteye video nadzor snimača, koji će biti u stanju da optimalno odgovori na sve potrebe i zahteve koje od vaše video nadzor solucije očekujete. Detaljnije o kompanij IP Way kao i o direktnim kontaktima možete pogledati na sledećem linku: Distributer profesionalne video nadzor opreme IP Way.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.