AXIS P1428-E IP KAMERA

01/02/2016 |

Kompaktan i ekonomičan 4K Ultra HD video nadzor za izuzetne detalje
  • Rezolucija od 4K Ultra HD/8.3 megapiksela pri maksimalnom FPS
  • Dan/noće funkcionalnost
  • Lokalno snimanje na samoj kameri
  • H.264 i Motion JPEG kompresija
  • Jednostavna i laka instalacija
  • I/O portovi

AXIS P1428-E je kompaktna IP kamera za spoljnu montažu. Ova dan/noć kamera idealna je za 24/7 video nadzor na otvorenom prostoru, kao što su parkinzi, servisne stanice, kao i za nadzor opštie namene u zatvorenom prostoru gde postoji potreba za kompaktnom kamerom i visokom rezolucijom sa mogućnošću prikaza izuzetnih detalja.

Preuzimanje dokumenta

AXIS P14 Network Camera Series – Specifikacija

4K video nadzor za izuzetne detalje

AXIS P1428-E isporučuje 8.3 MP/4K Ultra HD rezoluciju od 30 frejmova po sekundi. Prilikom upotrebe standardnog HDTV monitora ili 4K monitora, visoka rezolucija će poboljšati mogućnosti uveličavanja bilo kog dela posmatrane scene kako bi se dobila oštrina forenzičkog snimka sa veće površine.

Podrška za AXIS Digital Autotracking omogućuje pokrivanje velikih površina sa samo jednom kamerom. Aplikacija automatski detektuje, zumira i prati objekte u pokretu. To olakšava direktan monitoring tako što pomaže operateru da efikasno otkrije izoluje i upravlja nastalim incidentima.

 

Odličan kvalitet slike

P-iris kontrola obezbeđuje optimalnu dubinu polja, rezoluciju, kontrast slike i jasnoću. Ekonomična, komaktno dizajnirana kamera može isporučivati višestruke H.264 and Motion JPEG video strimove koji mogu biti individualno konfigurisani u skladu sa kapacitetom skladišnog HDD prostora i u skladu sa raspoloživim propusnig opsegom.

Lokalno snimanje na samoj kameri, za pouzdanost video nadzor sistema

AXIS P1428-E nudi podršku za lokalno snimanje, koje omogućuje snimanje video nadzor materijala direktno u SD/SDHC mikro memorijsku karticu u samoj kameri, čime se stvara fleksibilan i pouzdan video nadzor sistem.

Jednostavnost video nadzor instalacije

IP kamera AXIS P1428-E ima kompaktnu, malu težinu kućišta i integrisani nosač za zid ili postolje za plafon. Kako bi se dalja instalacija pojednostavila, dostupan je širok asortiman montažnih dodataka. AXIS P1428-E nudi laku instalaciju sa daljinskim zumom i fokusom za fino podešavanje slike sa računara. Osim toga, brojač piksela osigurava da bude dostignuta zahtevana rezolucija piksela.
Pored toga, kamera podržava koridor format, koji vam omogućuje vertikalnu orijentaciju, za efikasno praćenje u uskim prostorima kao što su hodnici, prolazi, staze,…
PoE napajanje snabdeva kameru putem mreže, što eliminiše potrebu za kablovima za napajanje i smanjuje ukupne troškove instalacije.

 

I/O portovi

Ulazno/izlazni portovi mogu se koristiti za obična obaveštenja na alarmnoj tabli, kontroli releja, ili slično. Dolazni signali su takođe idealni, na primer, prilikom integracije i upotrebe PIR senzora

Video