Predstavljena Dahua H.265 XVR linija proizvoda

Dahua-XVR-video-nadzor-modem

Sadržaj članka

Dahua H.265 XVR nova linija proizvoda video nadzor solucija na globalnom nivou

Nakon poboljšanja kompresionog standarda Dahua sa H.264 na H.265, a zatim i na H.265+, H.265 XVR donosi ekonomičnija rešenja za skladištenje sa umanjenom potrebom za HDD kapacitetima, sa jačom kompatibilnošću i sa poboljšanom inteligencijom.

Ova linija proizvoda rešava problem uvećane potrebe za HDD skladišnim kapacitetom, nastale zbog široko rasprostranjene upotrebe 4K/4MP UHD kamera i obezbeđuje klijentima i partnerima više sistemskih mogućnosti.

Idealno rešenje za nadogradnju postojećih sistema video nadzora

Dahua XVR je HD video snimač sa otvorenom strukturom i omogućenom kompatibilnošću sa višestrukim pristupnim tehnologijama. XVR podržava 4 mainstream vrste analognih kamera na tržištu, ne samo tradicionalni CVBS ulaz za kamere, već i HDCVI, AHD, TVI, kao i IP kamere. Osim toga, XVR automatski prepoznaje formate signala iz kamera.

H.265 kodek = jednak kvalitet slike i efikasnije korišćenje HDD kapaciteta

Sa H.265+/H.265 savremenom tehnologijom kompresije koja se primenjuje u HDCVI proizvodima i sistemskim rešenjima, Dahua H.265 serija proizvoda omogućuje nove izbore za video nadzor industriju.

Kao najnoviji video kompresioni standard, H.265+ u stanju je da racionalizuje i uštedi i do 90% transmisionog propusnog opsega i arhivnih kapaciteta u odnosu na prethodne kompresione standarde, istovremeno održavajući odličan kvalitet slike, što je u direktnoj sprezi sa efikasnijim korišćenjem raspoloživih HDD kapaciteta i pratećih infrastrukturnih resursa. 

Jednostavna integracija i snažna kompatibilnost

Rasprostranjena kompatibilnost H.265 XVR serije proizvoda garantuje besprekornu konekciju sa više kamera i sa svim platformama ili uređajima zasnovanim na H.265 kompresionom standardu.

Sa jačim procesorom, podržava čak i 4 kanala za kastomizirane video analitičke procese i maksimalno N+N kanala sa IPC prijemom, gde svaki kanal prima ulaz do 4K (8MP) rezolucije.

Za postojeće sisteme video nadzora, H.265 XVR može da posluži kao nadogradnja i to zamenom samo uređaja za skladištenje.

Takođe, konvertovanjem audio signala u digitalni signal, kompletna serija proizvoda podržava vrhunski striming kvalitet audio prenosa, bez propuštenih audio paketa prilikom transmitovanja, čime je značajno poboljšan audio kvalitet u ovoj naprednoj H.265 XVR liniji Dahua video nadzor rešenja.

crni i beli alhua snimač podataka kamera za video nadzor

 

XVR 4.0 Inteligentni uređaj

H.265 XVR serija pruža unikatno jednostavno korisničko iskustvo sa novom generacijom XVR 4.0 GUI interfejsa, omogućujući korisnicima brz i lako upravljiv interfejs, uz pojednostavljene funkcionalne module.

Takođe, podržan od strane IoT sistema,Dahua H.265 XVR omogućuje multi-dimenzioni nadzor konektovanjem sa različitim senzorima za prikupljanje informacija, kao što su temperatura i vlažnost, koji po potrebi mogu bežično upozoriti na alarmni događaj.

Sa integrisanom baterijom sistem nastavlja da radi i tokom strujnih prekida

Integrisana baterija u Dahua XVR E modelima može da napaja i XVR uređaje i kamere, kako bi sistem video nadzora radio do 60 minuta autonomno, u slučajevima neplaniranih prekida u električnom napajanju.

Dahua H.265 XVR serija proizvoda biće predstavljena sa mnogim drugim naprednim tehnologijama, proizvodima i solucijama na ISC West 2018, od 11. do 13. aprila 2018-te, promovišući Dahua dobro poznatu reputaciju za “Inovacije, kvalitet i usluge” na osnovu kojih ovaj vodeći proizvođač video nadzor solucija na globalnom nivou ima za cilj da omogući bezbednije društvo i pametnije životno okruženje.

Planiranje, nabavka i instalacija sistema isključivo kroz oficijelni prodajni kanal

Oficijelni Dahua distributer za region Balkana, kompanija C.C.T.V CENTAR MASTER poziva vas da kroz njihovu autorizovanu mrežu licenciranih sistem integratora realizujete nabavku Dahua proizvoda po najboljim uslovima i uz obezbeđenu prateću pred i post-prodajnu podršku.

Kupovina video nadzor sistema i solucija u domenu sistema tehničke zaštite predstavlja kritičnu infrastrukturnu opremu na objektu bilo da se radi o rezidencijalnim ili poslovnim objektima.

U slučajevima incidentnih situacija i suočavanjem sa eventualnim nefunkcionalnostima sistema, kasno je da razmišljate zašto opremu niste nabavili i ugradili putem oficijalnog distributivnog kanala koji poseduje licencirane i proverene sistem integratore koji su u stanju da vam pruže profesionalnu podršku u svim fazama eksploatacije sistema.

Licencirani sistem integratori kroz distributivni kanal distributera C.C.T.V CENTAR MASTER upravo vam omogućuju veću korisničku upotrebnu vrednost i dugotrajnost sistema, kao i profesionalnu tehničku podršku za jednostavno i lako korišćenje sistema.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.