2N IP VERSO MODULARNA INTERFON TEHNOLOGIJA

video-interfoni-2n-interfon-ip-verso-300x300-1

Sadržaj članka

Za sve kupce kojima su funkcionalni dizajn i napredne tehnologije na prvom mestu – Predstavljamo modularnu, luksuznu seriju 2N Helios IP Verso video interfona. Kompanija 2N, vodeći evropski proizvođač profesionalnih integrisanih video intercom solucija promoviše svoju novu 2N Helios IP Verso seriju proizvoda koja zahvaljujući modularnim dizajn opcijama i tehnološkim mogućnostima može odgovoriti na sve specifične instalacione potrebe i zahteve, kako privatnih tako i poslovnih korisnika.

Video interfoni 2N Helios IP Verso

2N IP Verso security interfoni su konfigurabilni i veoma prilagodljivi potrebama rezidencijalnih i poslovnih korisnika, pre svega zahvaljujući njihovom modularnom dizajnu. 2N Helios IP Verso interfoni pouzdano vrše sistemsku kontrolu pristupa objektu, a uz jednostavnu integraciju sa drugim sistemima pružaju najviši nivo bezbednosti imovine. Dostupni su i u crnoj boji, sa čitačem otiska prsta, Bluetooth modulom, ili sa ekranom osetljivim na dodir.

  • Bluetooth tehnologija
  • Ekran osetljiv na dodir
  • Kamera sa noćnim režimom rada

 

Solucije koje stvaraju dodatnu upotrebnu vrednost

Za kupce koji žele praktičnu tehnologiju za svoj sistem kontrole pristupa objektu. Bluetooth modul eliminiše potrebu za pristupnim šiframa, korisničkim karticama i tokenima. Praktično rešenje za privatne korisnike, ali i posebno pogodno za poslovne korisnike obzirom na eliminaciju nepotrebne distribucije pristupnih ključeva, tokena, kartica, kao i izvršenja često komplikovanih procedura odobrenja i ukidanja korisničkih prava pristupa.

Sa ekranom osetljivim na dodir možete kreirati personalizovanu konkakt listu i efikasnije pozivati i odgovarati na pozive. Otporni na vodu i u anti-vandal izvedbi, 2N IP Verso ekrani su čitljivi čak i prilikom direktne izloženosti suncu! 2N Helios IP Verso serija video interfona obezbeđuje maksimalnu pristupnu sigurnost za vaš objekat koristeći savremenu, potpuno bezbednu i pouzdanu tehnologiju kontrole pristupa, uparenu sa luksuznim dizajnom.

 

 

Modularnost i napredne sistemske konfiguracije

Modularnost ove serije 2N IP video interfona omogućuje korisnicima da kreiraju kastomizirane konfiguracije, u skladu sa realnim potrebama objekta i korisnika, bez obzira da li se radi o single ili multi-tenant korisničkim opcijama. Jednostavno odaberite specifični modul, dodatnu opremu i konfigurabilne funkcije koje su vam potrebne.

Udaljena sistemska konfiguracija sistema štedi i vreme i novac prilikom podrške korisnicima. Korisnički i Integrator pristup svim interfonskim jedinicama omogućen je putem bezbedne 2N Cloud konekcije, čime je obezbeđen najbrži odziv prilikom korisničkih zahteva i sistemskih potreba.

Sistemske kontrole i brza pretraga događaja izraženo su dostupne zahvaljujući ekranu osetljivom na dodir. Ekran ima sve funkcije kao i mehanička tastatura, ali uz lako i brzo kretanje kroz intuitivni meni ekrana korisničko iskustvo se podiže na potpuno novi nivo. 2N IP Verso serija video interfona jednostavno i lako sprečava pristup objektu neautorizovanim osobama. Softverske aplikacije i dodatne module za 2N IP Verso video interfone možete pogledati na sledećem linku.

 

Kamera sa noćnim režimom rada i prateća security tehnologija

2N Helios IP Verso video interfoni u mogućnosti su da prikažu jasnu sliku osobe koja stoji ispred ulaznih vrata čak i u potpunom mraku. Noćni režim rada omogućuje jasne i sa puno detalja slike posetilaca, bez obzira na izazovne noćne uslove sa malo osvetljenja, pa čak i u potpunom mraku. Kamera je elegantno integrisana u video interfon na način da je sakrivena od pogleda, što omogućuje diskretan monitoring i pravovremeno izvršenje preventivnih akcija, ukoliko to situacija zahteva.

Bezbednosni relej, kao jednostavan a praktičan dodatni uređaj sprečava provale detekcijom neovlašćene manipulacije bilo koje vrste nad elektronskim sistemom brave ulaznih vrata.

2N Helios IP Verso video interfoni imaju tu korisničku mogućnost da jednostavno povežete i dodatnu, eksternu IP kameru na video interfonski sistem kako bi ste pokrili sve uglove snimanja koji su vam bitni za ulazni prostor u objekat.

Zahvaljujući vodećoj tehnologiji ova serija 2N interfona u mogućnosti je i da pošalje email sa slikom posetioca zabeleženom u momentu kada je pozvonio na interfon. Na ovaj način dodatne sigurnosne mere i procedure mogu biti primenjene i od izuzetne koristi prilikom verifikacije nepoznatih osoba na ulaznim vratima.

 

Pozivi na mobilne uređaje i podrška za osobe sa posebnim potrebama

2N Mobile Video Cloud servisi omogućuju 2N IP Verso interfonima da pozive vrše ka mobilnim telefonima i tablet uređajima, a sami interfoni mogu biti dodatno opremljeni indukcijskom petljom i piktogramima podesnim za komunikaciju sa osobama oštećenog sluha. Uz to, ekran osetljiv na dodir pouzdano beleži i osigurava svaki pokušaj ulaska u zgradu putem autorizovane PIN šifre.

 

Podrška u planiranju i realizaciji 2N video interfon projekata

Kompanija IP WAY, zvanični distributer 2N profesionalnih video interfonskih solucija, može vam pomoći u projektovanju optimalnog IP interfon rešenja koje je u skladu sa vašim potrebama i planiranim budžetom.
Dodatno, putem IP WAY mreže licenciranih i autorizovanih 2N integrator partnera efikasno i pouzdano možete kompletirati kupovinu i instalaciju interfona, pratećih korisničkih aplikacija, kao i primiti kompletnu obuku za korišćenje sistema.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.