MILESTONE TECHNOLOGY PARTNER PROGRAM

milestone_technology_partner_program_300x300

Sadržaj članka

Jeste li spremni da zaronite u svet video nadzor aplikacija, integrativnog hardvera i profesionalnih servisa? Milestone technology partner program omogućuje vam da uzmete aktivno učešće u globalnoj video nadzor industriji integrativnih i interoperabilnih, inovativnih rešenja.

Novo tržište za application development inženjere – Milestone Technology Partner Program.

Šta je Milestone Technology Partner Program?

Milestone tehnološki partner program pruža partnerrstvo u domenu aplikativnog softvera, hardverskih rešenja i profesionalnih servisa koji već jesu ili mogu postati kompatibilni sa Milestone XProtect video menadžment softver platformom. Tehnološki partner program omogućuje partnerima da istraže tehnološke sinergije sa otvorenom Milestone XProtect platformom. Partneri mogu iskoristiti prednosti Milestone brenda i globalno razvijenog kanala prodaje kako bi realizovali profit na globalnom nivou.

Zašto postati Milestone Technology Partner?

Tehnološka sinergija i zajedničke inovacije
Zajedničko vođenje inovacija i istraživanje sinergije između vaših aplikacija, uređaja, hardvera, ili profesionalnih servisa sa vodećom – Milestone XProtect video menadžment platformom.

Podrška razvoju
Isporučivanje vaše tehnološke ponude globalnom tržištu, nikad nije bilo brže ni efikanije, nego uz podršku Milestone inženjera koji će pomoći u izgradnji i verifikaciji vašeg tehnološkog rešenja.

Globalna tržišna ponuda vaše solucije
Koristite prednosti plasiranja vašeg rešenja globalnom tržištu uz pomoć globalne prodajne mreže sistem integratora i projektanata kompanije Milestone Systems.

milestone_technology_partner_program_2

Pronađite svoju razvojnu traku

Milestone tehnološki partner program poseduje pet razvojnih traka, od kojih je svaka dizajnirana i prilagođena za određenu grupu tehnologija. Tehnološki partneri mogu odabrati da učestvuju na više od jedne razvojne trake, u skladu sa njihovom ponudom i strateškim ciljevima.

Traka za razvoj aplikativnog softvera – Application Track

Aplikativna trraka je za partnere koji razvijaju softverska aplikativna rešenja i sisteme koji se integrišu sa Milestone XProtect VMS platformom putem MIP SDK-a. Softver aplikacije i rešenja uključuju:
– Industrijske ili vertikalno specifične aplikacije
– Video analitičke aplikacije
– Video integrativna rešenja (kontrola pristupa, BMS, PSIM,…)

Traka za razvoj uređaja – Device Track

Traka za razvoj uređaja optimizovana je za proizvođače IP kamera i drugih IoT uređaja koji omogućuju medija i metadata informacije. Partneri u Device Track-u sarađuju sa Milestone video menadžment softver platformom putem drajvera i putem otvorenog ONVIF video nadzor standarda. Ova razvojna traka omogućuje širok spektar uređaja, uključujući:
– Video nadzor kamere
– Body-worn kamere
– Audio uređaje
– Detektore i senzore
– Druge IoT uređaje

Traka za razvoj ICT infrastrukture – Hardware Track

Traka za razvoj hardver uređaja namenjena je partnerima koji razvijaju i isporučuju ICT infrastrukturne tehnologije i rešenja neophodna za video nadzor instalacije.
Ova razvojna traka uključuje:
– Servere, video nadzor snimače, radne stanice
– Storage hardver uređaje
– Displeje i video wall solucije
– Mrežne svičeve i mrežnu infrastrukturnu opremu

Traka za proizvođače hw sistema – System Builder Track

System Builder Track je namenjena hardver vendorima koji nude snimače sa preinstaliranim Milestone XProtect video menadžment softverom, a odnosi se na širok spektar HW rešenja:
– Mrežni video snimači
– Serveri i radne stanice
– Šok-rezistentni hardver
– Appliance-uređaji za video nadzor primenu

Traka za razvoj profesionalnih servisa – Service Track

Service Track je namenjena kompanijama i developerima koji razvijaju različite tipove inženjerskih usluga vezanih za Milestone XProtect video menadžment platformske tehnologije. Ovi partnerri su obučeni za rad sa XProtect VMS tehnologijama i koriste MIP SDK kako bi razvili i ponudili usluge i servise i Milestone channel partnerima i drugim tehnološkim partnerima.
Primeri servisa koje ovi partneri isporučuju su:
– Razvoj korisničkih specifičnih aplikacija i add-on softverskih alata
– Kastomiziranje XProtect platforme kako bi se ispunili specifični zahtevi korisnika/tržišta
– Integracija postojećih sistema i aplikacija sa XProtect video menadžment softverom

Kako program funkcioniše?

Milestone tehnološki partner program pomaže partnerima da isporuče svoju tehnološku ponudu tržištu u tri koraka:

Milestone_build_verify_market_2

Izgradnja i razvoj

Počnite sa izgradnjom vašeg rešenja zasnovanog na XProtect VMS tehnologiji i razvijanjem zajedničke tehnološke ponude.

Verifikacija

Verifikujte kompatibilnost i performanse vaše tehnologije sa XProtect platformom, kako bi se osiguralo da je vaše rešenje spremno za tržište.

Promocija

Promovišite vašu tehnološku ponudu sa nekolicinom dostupnih marketing alata i mogućnosti, i steknite prednosti koristeći Milestone globalni kanal prodaje.

Pročitajte i o konkretnim pogodnostima i neophodnim uslovima koji su potrebni prilikom učlanjenja u Milestone Technology Partner Program.

Zvanični distributer Milestone XProtect solucija je kompanija IP WAY, koja vam na ovom putu može pružiti potpunu podršku i sa kojom možete započeti vaš prvi XProtect tehnološki projekat.

Kako funkcionišu IP kamere za video nadzor?

IP kamere za video nadzor, odnosno kamere koje komuniciraju putem Internet protokola omogućuju prikazivanje snimaka, koji su dostavljeni putem Internet konektivnosti, LAN, ili Wifi mreže. Konektivnost i povezivanje kamera može biti žično ili bežično (Wifi kamere).

Celokupan sistem IP video nadzora sastoji se: od makar jedne IP kamere, opciono MicroSD memorijske kartice, od PoE mrežnog sviča za video nadzor koji će pružiti napajanje IP kamerama, i od signalno-naponske kablovske infrastrukture. Dodatno, veći IP video nadzor sistemi podrazumevaju nabavku video nadzor snimača, klijentskih radnih stanica i monitora, dok kod manjih sistema besplatna aplikacija za udaljeni pristup video nadzor sistemu putem Interneta efikasno obavlja posao.

Jedna od glavnih prednosti IP video kamera za nadzor jeste pojednostavljena i efikasna konektivnost, radi pretrage snimljenog zapisa, alarmnih događaja, ili gledanja snimaka uživo, što je čini idealnom za monitoring bitnih događaja sa udaljene lokacije, putem Interneta.

Druga korisna funkcionanost kamere IP jeste lokalno arhiviranje snimaka na samoj kameri putem MicroSD kartice, što pojednostavljuje arhitekturu sistema i omogućuje naknadno pregledanje video nadzor zapisa. Postoje i LTE 4G i 5G kamere za video nadzor koje uz microSD karticu i uz SIM karticu omogućuju notifikacije korisniku u slučaju alarmnih situacija.