NOVE WISENET Q KAMERE ZA BOLJI PROPUSNI OPSEG

15/07/2015 |

Nova Wisenet Q serija video nadzor kamera koju proizvodi kompanija Hanwha Techwin Europe, jedna je od serija kamera sa najboljim i najefikasnijim propusnim opsegom

To se postiže kombinacijom inovativnih karakteristika kao što su WiseStream i H.265 kompresija, pomoću kojih se dinamički kontroliše kodiranje i uspostavlja balans između kvaliteta slike i kompresije na osnovu kretanja na slici.

Wisenet Q seriju čini 24 modela kamera koje sadrže IR osvetljenje kao standardnu karakteristiku. Na tržištu se mogu naći u dve verzije, sa rezolucijom od 2 i 4 MP FULL HD. Kako bi se u svakoj situaciji obezbedile kvalitetne slike, ove kamere se odlikuju sledećim sledećim važnim funkcijama:

a. Funkcija otkrivanja defokusiranosti – prepoznaje vreme kada kamera radi van fokusa, imaju je svi modeli, a kod modela Wisenet Q 4MP fokus se podešava preko mreže.

b. „Koridor prikaz“ funkcija koristi se za praćenje uskih vertikalnih prostora kao što su hodnici, prolazi, tuneli, pasaži… Pomoću ove funkcije, kamere koje generišu sliku sa proporcijama 9:16 i 3:4, mogu da rade bez velikih potreba za propusnim opsegom i kapacitetom za skladištenje.

c. Funkcija korekcije izobličenja objektiva (LDC) – nudi kompenzaciju za izobličenje slike koje nastaje kod primene objektiva sa širokim uglom.

Serija Wisenet Q kamera ima PoE/DC dvostruko napajanje i mogućnost skladištenja na samom uređaju, uključujući NAS uređaje ili Micro SD, SDHC i SDXC kartice do 128GB. Fleksibilne su i jednostavne, efikasno otkrivaju pokrete, pa su idealne za video nadzor poslovnih i maloprodajnih objekata, banaka, gradskog prevoza…