SINERGIJSKA INTEGRATOR PONUDA: SPRINT 2020

03/03/2020 |

Treća po redu, objedinjena integrator ponuda nateraće vas na sprint do željenog video nadzor i alarmnog sistema! U saradnji sa partnerima portala organizovali smo najbolje cene i uslove kupovine za video nadzor i alarmne sisteme. Kampanja SPRINT 2020 posebno adresira pravna lica i preduzetnike, jer je osim diskontovanih cena opreme i sistema najnovije tehnološke generacije, obezbeđena i izrada svih zakonom obaveznih dokumenata poput plana, procene rizika i projekta – i to bez naknade!

 

 

Za dobar dan, kamera visoke 5MP rezolucije na poklon!

Sinergijska integrator ponuda obezbedila je ograničenu količinu opreme i sistema po diskontovanim cenama.
Dok traju zalihe, svi kupci, pravna lica iz Republike Srbije – koji popune i pošalju nam Kontakt Formular sa svojim podacima i sa porukom: SPRINT 2020 – Dobijaju sledeći promo paket opreme i usluga:

  • Kamera za video nadzor 5MP rezolucije – na poklon
  • Mogućnost da kod nas kompletirate video nadzor sistem sa 50% popusta na ostatak nadzorne opreme
  • Alarmni sistem komplet, bez naknade, uz uslugu protivprovalnog alarm monitoringa po sniženoj ceni
  • Alarm monitoring usluga, po ceni već od 25Eur mesečno
  • Kompletna zakonom obavezna dokumentacija (plan/procena rizika/projekat), bez naknade

Regionalni portal VideoNadzor.Net u saradnji sa partnerima – distributerima i integrator kompanijama, tržištu i kupcima donosi ovu jedinstvenu sinergijsku ponudu opreme i sistema tehničke zaštite najnovije generacije – po nenadmašivim komercijalnim uslovima.

Vodeći prodajni kanal video nadzor i prateće bezbednosne opreme

U saradnji sa partnerima, Upstream ICT Alliance i njen regionalni portal VideoNadzor.Net predstavlja najefikasniji, vodeći prodajni kanal video nadzor i prateće bezbednosne opreme u regiji. Ovog puta, za kupce iz trgovinskog prostora Republike Srbije, a u okviru kampanje SPRINT 2020 kao dokaz najbolje tržišne ponude, pozivamo sve kupce pravna lica da, ukoliko bilo gde na drugom mestu pronađu i dobiju povoljniju ponudu, dođu sa tom ponudom i automatski će dobiti još bolje komercijalne uslove kod nas!

 

Alarm monitoring za bezbednost ali i za kontrolu poslovanja

Alarm monitoring kompleti u okviru kampanje SPRINT 2020 u ponudi su sa neograničenim brojem protivprovalnih senzora pokreta u skladu sa potrebama objekta koji se stavlja pod alarm monitoring zaštitu. Alarm monitoring usluga obezbeđuje 365/7 nadzor iz monitoring centra za detektovanje i prevenciju provala. Dodatna vrednost za vlasnike firmi je što kroz mesečne monitoring izveštaje mogu pratiti i kontrolisati kada zaposleni dolaze i odlaze sa posla, kao i da li koriste poslovni ili magacinski prostor i van radnog vremena, kada to ne bi trebalo da rade. Na ovaj način alarm monitoring kompleti štite poslovni prostor od provala, ali i vrše prevenciju internih zloupotreba prostora i neadekvatne upotrebe resursa firme.

 

 

Video nadzor ne samo za bezbednost već i za poslovnu funkcionalnost

Video nadzor solucije koje imamo u ponudi za pravna lica, ne rešavaju samo bezbednosna pitanja objekta gde se video nadzor instalira, već efikasno adresiraju i poslovne funkcije kompanije uz pomoć retail analitičkih modula, ili POS integracije za bolju kontrolu prodajnog mesta i sprečavanje internih zloupotreba. Više detalja o video nadzor i ICT solucijama za firme možete pročitati u posebnom članku na sledećm linku: Video nadzor, video analitika, kontrola pristupa i drugi srodni sistemi efikasno rešavaju ne samo bezbednosne, već i poslovno operativne izazove. Pravilna alokacija raspoloživih resursa, trošak može pretvoriti u profit.

 

 

Kampanja SPRINT 2020 – Rezervišite već danas vašu poklon kameru i vaš sistem

Sinergijska integrator ponuda obezbedila je ograničenu količinu opreme i sistema po diskontovanim cenama.
Dok traju zalihe, svi kupci, pravna lica iz Republike Srbije – koji popune i pošalju nam Kontakt Formular sa svojim podacima i sa porukom: SPRINT 2020 – Dobijaju sledeći promo paket opreme i usluga:

  • Kamera za video nadzor 5MP rezolucije – na poklon!
  • Mogućnost da kompletiraju video nadzor sistem sa 50% popusta na ostatak željene opreme!
  • Alarmni sistem komplet, bez naknade, uz uslugu protivprovalnog alarm monitoringa po sniženoj ceni
  • Alarm monitoring usluga, po ceni već od 25Eur mesečno
  • Kompletna zakonom obavezna dokumentacija (plan/procena rizika/projekat), bez naknade!

Popunite i pošaljite nam Kontakt Formular i već danas rezervišite vašu poklon kameru i vaš sistem tokom trajanja lagera opreme u kampanji SPRINT 2020.

Kampanja se realizuje sa licenciranim sistem integrator, instalaterskim firmama partnerima portala, a svim kupcima biće pružena dodatna garancija na sve izvršene instalaterske radove u trajanju od 24 meseca! Naravno, uz standardnu 3-godišnju garanciju na kompletnu opremu koju poruče ovom prilikom.

Popunjavanjem i slanjem Kontakt Formulara kupci nisu u obavezi da sklope poslovni aranžman po automatizmu. U skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju, po prijemu kontakt formulara kontaktiraćemo vas radi preciziranja zakonskih i poslovno-operativnih zahteva vaše firme. Tek nakon ovog koraka biće vam izdata kompletna ponuda sa uključenom opremom i troškovima instalacije, koju možete prihvatiti ili sa punim pravom odbiti, bez ikakvih obaveza.

Cilj regionalnog portala VideoNadzor.Net je projektovanje, isporuka i implementacija savremenih sistema koji su u skladu sa realnim potrebama korisnika i koji su u mogućnosti da odgovore ne samo na bezbednosne već i na poslovne izazove sa kojima se kupci – pravna lica svakodnevno susreću.

Stručni tim kompanije Upstream ICT Alliance u saradnji sa partnerima portala VideoNadzor.Net stoji vam na raspolaganju za dodatne konsultacije i preporuke.