O partneru

Од 1996 година Digicom е единствената компанија која го надградува „Вашиот стар и слаб“ компјутер, со можност за целосна замена за нов користејќи го „старо за ново“ принципот.

 

Ние исто така, сервисираме компјутерска опрема на многу високо професионално ниво, со висок процент на успех. Digicom нуди комплетни компјутерски мрежи и дополнителна опрема од проектирање, продажба, монтажа и одржување. Компјутерски инженеринг, услуги и трговија со помош на „клуч на рака“ систем е слоганот на нашиот бизнис: „Digicom – Твојот Целосно компјутерски извор!“

 

Зад сето ова, стои тим кој може да произведува СЕ по ваше барање и ние можеме да го одржуваме и подобруваме она што веќе го имате! Digicom има многу долга листа на референти и соработници и може да се чувствувате слободни да прашате за тоа! Ви благодариме за довербата и соработката! Digicom е вашиот комплетен компјутерски извор со повеќе од 22 години на квалитени услуги!

kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
  • Adresa: Симеон Кавракиров 16/4
  • Grad: Makedonija, Skoplje
  • Država: Makedonija