O partneru

Špica Centar je jedan od vodećih integratora sistema i rešenja u oblastima Workforce Management (WFM) i Supply Chain Management (SCM), u kojima uspešno implementiramo savremena rešenja za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa, rešenja za upravljanje skladištem, podršku mobilnoj prodaji i upravljanje sredstvima. Deo smo ŠPICA Grupe koja je sa svojim kompanijama regionalno prisutna – u Sloveniji, gde je i sedište naše matične kompanije Špica International, u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori. Pored toga, posredstvom mreže svojih partnera prisutni smo i u 24 države EMEA regije.

kontaktirajte nas

Naša misija i vizija

ŠPICA Grupa zapošljava više od 100 iskusnih profesionalaca, tako da sa svojim ekspertskim timovima, grupisanim u različite Centre Kompetencije, možemo efikasno da realizujemo i najsloženije projekte i da svojim korisnicima obezbedimo rešenja, opremu i usluge najvišeg nivoa.

Ključna komponenta naše strategije jeste razvoj i implementacija sopstvenih sistemskih rešenja i integracija sa specijalizovanim rešenjma vodećih svetskih i domaćih kompanija, a sve zajedno sa poslovnim informacionim sistemima naših korisnika. Misija ŠPICE je jednostavna: ispuniti zahteve i nadamašiti očekivanja naših korisnika. To je jezgro našegposlovanja i naše dugoročno usmerenje.

Više detalja o našim rešenjima, opremi i načinu rada možete pročitati na odgovarajućim stranicama našeg sajta. Pozovite nas ili nam pišite i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja ili doći u posetu.

Raspolažemo velikim iskustvom i znanjem stečenim u praksi, upotpunjenim iskustvom i znanjem više od 4 hiljade korisnika naših sistema.

ŠPICA CENTAR
Kontaktirajte nas
  • Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 165v
  • Grad: Beograd, Srbija
  • Država: Srbija