About partner

Kompanija Amber Software je jedna od vodećih kompanija u segmentu projektovanja, isporuke i integracije ICT rešenja na teritoriji Vojvodine i Republike Srbije. Osnovana je 1992. godine u Novom Sadu i u svojoj istoriji dužoj od dvadeset godina sa uspehom pruža usluge korisnicima na teritoriji Srbije i regiona.

Amber Software nudi kompletnu uslugu prodaje i integracije aktivne i pasivne mrežne opreme i infrastrukturnih sistema kao i izradu tehničke dokumentacije i sertifikovanje izgrađene infrastrukture. Koristimo opremu renomiranih svetskih proizvođača, a u okviru naše tehničke operative i vrhunske uređaje za testiranje i serifikaciju UTP i optičkih linkova i računarskih mreža.

 

 

contact us

Tim koji konstantno napreduje

Tim naših stručnjaka specijalizovanih za projektovanje, realizaciju i implementaciju najsloženijih rešenja i sistema iz domena ICT-a svakodnevno unapređuje svoja znanja i veštine omogućujući našim korisnicima rast, sigurnost i efikasnost u korišćenju sistema koje projektujemo, isporučujemo i održavamo.

Misija

Naša MISIJA je da kroz primenu najsavremenijih informacionih tehnologija podstaknemo razvoj naših klijenata, omogućimo njihov rast i dostizanje poslovnih rezultata i ciljeva.

Vizija

Naša VIZIJA je da kroz optimalna ulaganja u resurse i kvalitet usluga obezbedimo konstantan razvoj i lidersku poziciju među ICT kompanijama na teritoriji Srbije i regiona.

 

U skladu sa strateškim planom razvoja, pored širenja na regionalno tržište, Amber Software usmerava svoju ponudu baziranu na najsavremenijim tehnološkim trendovima i potrebama korisnika, a naročito u segmentima Cloud computinga, Objedinjenih komunikacija, Sistemima tehničke zaštite i integrisanih Security rešenja.

Verni klijenti kao potvrda kvaliteta

Godinama uspešno sarađujemo sa proizvođačima kao što su: Juniper, Cisco, Avaya, Motorola, IBM, EMC, Adva, Nortel, CheckPoint, SonicWall, Novell, Axis, Schrack, Panduit, Belden, Fluke Networks i mnogi drugi.

U svom portfoliu kompanija Amber Software pruža usluge konsaltinga, projektovanja računarskih mreža, integracije ICT sistema i sistema za kolaboraciju kao i izvođenje radova u domenu ICT tehnologija, tehničku podršku, održavanje i obuku korisnika. Kako bi svojim korisnicima pružili uvek raspoloživ i standardan kvalitet usluga kompanija Amber je u osnovu svog poslovanja uvela i primenjuje Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001.

Kroz dugogodišnju uspešnu saradnju sa državnim sektorom i javnim institucijama, velikim, srednjim i malim preduzećima, operaterima telekomunikacionih usluga i domaćom i stranom industrijom Amber Software je stvorio izuzezno veliku bazu korisnika na koju je kompanija posebno ponosna i prema kojoj se odnosi sa posebnom pažnjom.

 

Contact us
  • Address: Ilije Birčanina 32
  • City: Novi Sad, Srbija
  • Country: Srbija