About partner

SECTRON security and communication systems d.o.o. je registrovan u julu 2001. god. u Beogradu. Za više od 10 godina rada, izgradili smo identitet na polju veleprodaje i distribucije sigurnosne opreme na teritoriji Srbije.

Vodeće mesto na našem tržištu zaslužili smo prvenstveno dobrim odnosom sa klijentima, kvalitetnom tehničkom podrškom, konsaltingom i korektnim cenama.

Delatnost firme Sectron vezana je za dizajniranje i distribuciju sigurnosnih sistema za detekciju i zaštitu od provale, požara, kontrola pristupa, sistema za video nadzor, sigurnosnih sistema za hotele, zvučne i svetlosne signalizacije, perimetrijske zaštite i radio komunikacija.

contact us

Sa prestižnim rekordom u ponudi proizvoda visokog kvaliteta i samog odnosa sa klijentima, Sectron je postao najveći distributer sigurnosne opreme na Srpskom tržištu. U toku mnogih godina postojanja, kompanija je stalno rasla i napredovala. Sectron takođe uspešno izvozi opremu za bezbednost i u Rumuniju, Kosovo, Makedoniju i druge susedne zemlje.

Sectron zapošljava oko 15 visoko kvalifikovanih eksperata koji pokrivaju sledeća odelenja: prodaja i marketing, prodaja i akcioni menadžment, razvoj i dizajn, logistika i carina, računovodstvo i servis.

Contact us
  • Address: Jurija Gagarina 11b
  • City: Beograd, Srbija
  • Country: Srbija